Read more »

 

         

Ревю на нощната маска за устни на LANEIGE LIP SLEEPING MASK BERRY


Lip sleeping mask LANEIGE

                                          1.ЛИНК КЪМ МАСКАТА -20грама

                             2.ЛИНК КЪМ МАЛКАТА ОПАКОВКА НА МАСКАТА-3грама

Мисля,че тя няма нужда от представяне,защото едва ли има някой,който да не я знае,и днес ще си говорим за нея!

Моите устни са доста сухи,и особено през зимата стават много груби и напукани.Реших да пробвам тази маска за устни на корейската марка Laneige,но не бях сигурна дали ще има ефект от нея.Ами има!Устните ми определено изглеждат много по-добре,гладки и меки!






Бурканчето е стъклено,и е цели 20гр.което ще ми стигне за доста месеци напред,както и в зимните месеци устните ми ще бъдат предпазени и меки.

Като всяко момиче,опаковката веднага ми направи много добро впечатление с минималистичният си вид,и този разкошен нюанс на розовото.

Вътре в самата кутийка ще намерите маската за устни,както и листовка с указания + малко сладко калъфче с много удобна четчица за нанасяне на продукта.

Впечатлена съм от този продукт,използвам я както за нощна маска,така и като балсам през деня,а аромата на тази маска е страхотен на горски плодове.

Има балсамна текстура,която при допир се разтапя като масло.Маската е обогатена с витамин Ц и антиоксиданти,а пък хиалуроновата киселина и минералите образуват защитен филм,който задържа влагата и активните съставки.

Изключително приятно се усеща върху устните,няма го лепкавият слой,който имат много други продукти,и прави устните много пухкави,подхранени,меки и хидратирани като на бебе.

Много лесно става нанасянето на маската с четчицата,която идва заедно с нея.Нейната форма е направена идеално да приляга на устните.



Цената на маската е 39лв.,което мисля че е напълно нормално,като се има предвид грамажа,който въобще не е малко,и ще ви стигне за повече от 6 месеца.И не на последно място,цена-качество е напълно оправдано.Качеството на продукта е много добро.

Аз поръчах моята маска от сайта на www.beautyarmy.bg(имат и страничка в инстаграм: beautyarmy.bg).Доставката идва много бързо (в рамките на един,два дни след като получите обаждане от служител и потвърдите поръчката)

като към моята поръчка имаше подарък,предпазна маска за лице,за което много им благодаря!Точно тези малки детайли могат да те накарат да се почувстваш специален! 😊❤




Ако трябва да оценявам маската и давам 

⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐ от 10!

Можете да ми споделите в коментар,използвали ли сте тази маска за устни?

#laneige #lipmask 



От тук можете да ме последвате в другите социални мрежи: