Read more »

 

         ВЪЗСТАНОВЯВАЩА МАСКА С          КЕРАТИН ЗА УВРЕДЕНА КОСА                 KAYPRO KERATIN MASK






Днес,ще ви поговоря за тази маска на КЕЙПРО,която преди време възстанови косата ми,когато реших да се боядисам сама руса.

Преди 4 години реших че искам да променя цвета на косата си,защото ми беше омръзнало все един и същ цвят.Преди това,бях ходила на фризьор няколко пъти,защото дълги години се боядисвах черна.

За да можеше да пада черната боя,защото се беше наслоила,трябваше да посещавам няколко пъти през месец или два салон,за да ме боядисват постепенно с 1 тон по-светъл цвят.



Дотук добре!

След може би 3 или 4 боядисвания,косата ми имаше не точно хубаво рус цвят ами тъмно рижаво рус,и аз реших да си купя боя и да се боядисам вкъщи.

Цвета стана идеалния който точно искам.Много хубаво пепеляво рус,имах и лилав шампоан, който правеше още по-красив цвета,и косата изглеждаше долу-горе здрава.

И тук вече идва грешката която направих!

След като се получи този цвят си викам,значи мога да я направя вкъщи сиво руса.Къде ми е бил 
акъла тогава не знам.Купих си изрусител и си боядисах цялата коса (включително и корените)и стоях повече от описаното време на опаковката,и резултата беше покъртителен!

Аз по-принцип си се боядисвам във вкъщи,НО силно препоръчвам когато решите да ИЗРУСЯВАТЕ косата си най-добре се доверете на професионалист!

Резултатът беше много патешко жълта коса(дори не си бях купила боя за след блондора)цялата  на петна + много суха,късаща се и увредена!

За да оправя положението,веднага си записах час при някакъв фризьор.
След като се случи тази случка много бързо осъзнах,че трябва да започна да я възстановявам.Фризьора ме попита тогава какъв цвят искам,и аз избрах да е по-тъмен.
Тогава той използва тази маска на KAYPRO,върху косата ми и изглеждаше направо страхотно,и ме посъветва за да я възстановя по-бързо да си закупя тази маска.

Закупих я тогава от него,и започнах да я нанасям при всяко миене на косата,и се възстанови много бързо!

Тя е дълбоко подхранваща и заздравяваща маска,обогатена с протеини и кератин.Подходяща е за увредена,изтощена,химически третирана и боядисана коса.
Има антистатичен ефект и приглажда косата.
Подхранва и омекотява косъма.Намалява заплитането и накъсването на косата.
Придава невероятен блясък,жизненост и еластичност.А аромата е като на луксозен парфюм и се задържа на косата доста време.

Маската я използвам под душа,изстисквам я хубаво да не се стича вода от нея,и я нанасям от средата към крайщата,и така престоявам от 5 до 10 мин и хубаво отмивам.Маската стига за много дълго време.

Аз през годините съм използвала и други маски,защото все пак ми се иска да пробвам и други продукти,но тази е най-добра от всички маски които съм пробвала.

Искам и пак да напомня,ако сте решили да се изрусявате,най-добре се доверете на професионалист,защото те използват качествена и максимално щадяща козметика за коса.

Вие каква маска използвате в момента?Използвали ли сте тази,и доволни ли сте от нея?Ще ми е интересно да разбера!


                                                                                                                               Целувки.