Read more »

 

                           5 НАЧИНА КАК ДА СЪЧЕТАЕМ БЯЛА ОВЪРСАЙЗ РИЗА!



Здравейте,приятели!

Днес,ще ви покажа 5 различни визии,с които можем да съчетаем бяла памучна овърсайз риза!

Тоалетите са супер семпли и елегантни,в изчистени цветове,няма нищо крещящо,и хайде да започваме.


Outfit 1.

Започвам с първият тоалет,който съм избрала да ви покажа,и той е пола в тъмнозелен цвят(този цвят ми е много любим)до коляното,и боди в телесен цвят с тънки презрамки от ЗАРА.Бежовият и тъмнозеленият цвят мисля,че стоят много добре комбинирани.

Обувките са с омбре ефект в цвят черно,и червено,лачени на висок ток в допълнение с бижутата, и бялата овърсайз риза.Чантата,е бежов цвят като бодито,и също така има златна дръжка,която си отива с бижутата.

С този аутфит,можете да отидете на вечеря в някой изискан ресторант с хубава храна.Тоалета,е в изчистени цветове,който се комбинират перфектно.










 

Outfit 2.

Аутфит номер 2 ми е може би най-любим,защото е спортно-елегантен,и хем изглеждате спортно облечени,хем има малка доза елегантност в тоалета ви.

Тук,съм избрала да съчетая,черен кроп топ с къс клин,отново в черен цвят,и бели маратонки с дълги бели чорапи.Бижутата са отново на лице,както и черна елегантна чанта.Този тоалет е много комфортен,и удобен за ежедневието,ако имате да свършите някаква работа навън,а в съчетание с бялата риза,бижутата и чантата,има и доза елегантност,която прави цялостен и завършен аутфита.




Outfit 3.

Широк,дълг,бежов панталон,с черно боди от ЗАРА,с тънки презрамки.Отново присъстват белите маратонки и бялата риза,както и бижутата.Този аутфит,също е много комфортен.Той е подходящ за леко по-хладните,и ветровити дни.Може да сте вкъщи с него,или пък някъде навън на разходка.Аз лично съм фен на широките панталони,и предпочитам тях да нося в ежедневието си.Не стягат,свободно се чувствате,а и изгледждат много добре съчетани с топ по тялото,или тениска например,дори и с хууди.




Outfit 4.

В аутфит 4 съм избрала,черен елегантен панталон от НМ,с бодито от ЗАРА,и съм ги съчетала с черни класически чехли.Присъстват отново бижутата и ризата.С тази визия, бих отишла на обяд с приятели.Можете да си играете с цветовете,като смените цвета на панталона с бял например,с това черно боди и бялата риза,с черни остри токчета,или пък да смените цвета на бодито,има различни опции,и пак ще изглежда много добре. 





Outfit 5.


И последният аутфит е:черна дантелена пола,която е малко под коляното,с черното боди от ЗАРА,и черни ботути.Ризата и бижутата присъстват във всичките тоалети,защото те придават една цялост на визията.Така бих излязла на вечеря,или на някакво събитие,което изисква рокля или пола.Всичките визии са много шик,класически,семпли и елегантни!
Вързаната назад коса ми е любима,и много си подхожда на аутфитите,и е много актуална в момента.






                                Тук,можете да изгледате моето видео с тези аутфити👇







                                                                                                                         Целувки!