Read more »

 

Здравейте,приятели!


Днес,ще ви запозная с няколко Корейски продукта от сайта на beautyarmy.bg,които си заслужава да бъдат споменати.Както всички знаем за корейците е много важен красивият външен вид,и как той възможно най-дълго да се запази във времето.Корейската козметика е една от най-добрата и качествена козметика на пазара.За корейките е много важно да имат здрава и красива кожа,и това се крие в всекидневната им рутина.

Аз лично много харесвам корейската козметика,и определено имам любими продукти,които използвам.Сред тях са и шийт маските,които обичам да използвам веднъж седмично.А,ето и кои маски съм изпробвала на марката It's Skin

 


1.Маска за лице от Бамбук (Овлажняваща и освежаваща)



2.Маска за лице с Колаген (Изглажда и възстановява.Съдържа екстракт от колаген,който придава еластичност на кожата и увеличава нейната хидратация.)


Маските се нанасят на почистено лице,за около 15мин.,и след това се отстранява листа и се втрива останалият продукт в кожата.Определено,когато искам да си купя и използвам шийт маски,избирам точно корейски,защото се отразяват чудесно на кожата ми,и тя е видимо подхранена и хидратирана,и нямам никакви зачервявания,както имах с една маска от ДМ Balea от която останах много разочарована,и със сигурност няма да повторя отново!

За това,е хубаво да познавате вашата кожа,и от това каква нужда има тя,за да можете да направите правилният избор за нея.


3.Маска за лице с Морков (Озаряваща)


4.Маска за лице с Боровинки (Ревитализираща и овлажняваща)


Продължавам с нещо,което не бях пробвала до сега,и съм много развълнувана да ви споделя са Хидрогел пачовете за очи със златен комплекс на Petitfee.

Бях чувала много хубави отзиви за пачовете за очи,и най-накрая и аз имам възможността да ги пробвам и изкажа мнение за тях.


Това е нов продукт от марката Petitfee,който подхранва и изглажда 

фините линии с 24к злато.В опаковката има 60 бр.пачове,и идват с малка шпатулка с която да изваждате продукта по-лесно.

Продукта е предназначен за околоочната зона и сега ще ви запозная с неговите характеристики:

-хидратира в дълбочина
-изглажда фините линии и леките бръчки
-отстранява отоците и тъмните кръгове под очите
-освежава и изглажда зоната около очите


Начин на употреба: На добре почистена кожа,поставете пачовете в зоната под очите,и оставете да подействат за 10-15мин.,за да може разтворът напълно да се абсорбира,отстранете пачовете и с потупващи движения разнесете останалото количество.


Този продукт за мен е Must have!Обожавам този продукт!Откакто го имам го използвам всеки ден.Както знаете,ако ме следите в инстаграм,все пропускам грижата в зоната около очите,но тя е доста важна,и се радвам че промених това,и този продукт е вече част от рутината ми.Искам да изкажа мнение и за   опаковката на продукта,защото е много стилна в златист цвят с бял надпис.Гелът е прозрачен с лек специфичен аромат.




Също така имам и серия мостри от марката Pyunkang Yul

-Mist Toner-Хидратиращ и успокояващ мист тонер
-Cleansing Foam-Почистваща пяна за лице 
-Moisture Ampoule-Овлажняващ серум за лице
-Moisture Cream-Овлажняващ крем 



За цени на продуктите можете да разгледате техният сайт Beautyarmy.bg  или тяхната инстаграм страничка @beautyarmy.bg 

Предлагат много качествена и натурална козметика,и определено ще си намерите продукт точно за вашата кожа!

Както и в предният ми пост споменах,ще спомена и тук,доставката става много бързо,и първо трябва да се потвърди поръчката,като те ще се свържат с вас по телефона.


Вие използвате ли пачове за очи,или шийт маски?Какво ви е мнението за корейските продукти?


Хубав и успешен ден на всички!



От тук можете да ме последвате в другите социални мрежи: