Read more »

 



 L’Oréal Professionnel Steampod 3.0
Преса с пара

Преса с пара

Заслужава ли си да се инвестира в тази преса за коса,и дали съм доволна от нея,ще ви разкажа в по-долните редове,
затова продължавайте да четете✨

Д
От доста време бях в търсене на по-подходяща преса,която по-малко да уврежда и накъсва косата,и ето че най-накрая я открих!
Предишната преса за коса,която използвах от доста време,може би около 4,5 години,покритието което имаше започна да се захабява,също така ми се наложи да си сменя мястото на живеене,и старата преса изобщо не се справяше с изправянето и накъсването,затова реших да се разделя с нея,и да се впусна в търсене на нова!

Критерийте,който исках новата ми преса да има,бяха следните:
  1. Да не уврежда косата
  2. Да е идеално гладка и права
  3. Да има блясък
  4. Да могат да се правят къдрици 
  5. И да изправя бързо

Случайно,преди шест месеца в един сайт попаднах на Steampod 3.0 на Лореал,и десетките клипчета и ревюта за пресата,ме убедиха че трябва да си я купя,и въобще не съжалявам,пресата е страхотна!

Характеристика:

Сега ще ви запозная набързо с характеристиките за пресата и какво ни обещава да изпълнява:


 
  • Продължителен поток на парата – 0,8гр/минута постоянна концентрация, продължителен поток за хомогенен резултaт
  • Вграден гребен – Осигурява стабилност и прецизност при оформяне
  • Двойни плочи – С анодизирано покритие с висока устойчивост
  • Контролиране на топлината – 3 степени на топлина 180° до 210°. С осигурена постоянна и автоматична система за контролиране на топлината.
  • Вграден контейнер за вода – Достатъчен за обработването на цели 192 метра коса, преди да има нужда от ново пълнене! Препоръчително е да се използва деминализирана вода.
  • **Деминерализирана вода означава (Преварена вода)защото ако слагате директно вода от чешмата тя е варовита и така ще съсипете пресата си за коса!





Линк към пресата за коса

Пресата се справя много бързо и лесно,и косата е сууупер гладка и се запазва така до следващото ви измиване на косата,аз обикновенно я мия през 2дни,и през цялото време е идеално права,а както ви споменах вече малко по-горе от смяната на мястото косата ми е доста чуплива и пресата се справя без проблем с тези условия.Има и ослепителен блясък.Аз лично такива резултати с предишни преси никога не съм имала!Определено си заслужава всеки един лев тази преса,и я препоръчвам на 100%



Има много удобен дълъг кабел,който се върти,както и контейнерче за вода,в която да се сипва в пресата.Към нея си има и гребен,който е прикрепен,но може и да се маха.Има 3 степени на загряване,като аз я използвам на 200 градуса (средна степен).


Пресата съм я купувала на цена от 525лв.



Като обобщение,ще напиша крайните си оценки за пресата,и те са:



1.Гладка коса :⭐⭐⭐⭐⭐
2.Блясък :⭐⭐⭐⭐⭐
3.Бързо изправяне :⭐⭐⭐⭐⭐
4.Леснота на използване:⭐⭐⭐⭐⭐