Пропускане към основното съдържание
https://u.pcloud.link/publink/show?code=kZkK3MVZBCOoN0BV8MRkbcvjdUsJYuwg9Rw7

Skin Watchers Green Snail Intensive Toner


  • Skin Watchers Green Snail Intensive Toner
Здравейте красиви,искам да ми представя една
нова придобивка за грижата за кожата.Интензивният тоник с зелен охлюв от СКИН ЛОТЧЪРС.🐌В неговото описание пише че 
е нежен тоник,който използва лечебните свойства 
на слузта от охлювите,за да възстанови увредената кожа и да успокои червенините.Стимулира възстановителния процес,ексфолира мъртвите кожни клетки,намалява видимостта на белезите,успокоява зачервяванията,подхранва кожата,подобрява еластичността й и третира акне и слънчеви изгаряния.
———————————-

Skin Watchers Green Snail IntensiveToner успокоява чувствителната кожа, възстановява еластичността и здравия й вид, предпазва я от стареене и от стрес. Mоже да се употребява продължително време, в течение на цялата година, независимо от сезона.

Без парабени. Не съдържа оцветители, алкохол, минерални масла.

Предназначен е за жени, бременни, кърмачки и мъже. Подходящ е за всеки тип кожа. Препоръчителен е за чувствителна и отпусната кожа на лицето.Абе накратко, все хубави ползи от този тоник за лице.
———————————-
Прочетох и изгледах доста видеа с който момичетата са останали с добри впечатления за този продукт,и реших и аз да заложа на него.Закупих го от @Kocos.bg🦋

В момента обновявам грижата за кожата си,така че 
стей тюнд!Можете да ми напишете каква е вашата рутина/продукти които използвате за кожата на лицето?На каква козметика залагате?↙️↙️↙️Здравейте,казвам се Цветелина,и тук ще си говорим за: мода,грим,лайфстайл,рисуване,готвене и мн други теми.Ще ви споделям моето мнение относно различни продукти(дали съм доволна от тях/или не ).Надявам се заедно да черпим вдъхновение един от друг♥

Коментари