Read more »

Палитрата на Pretty Rich от Too Faced ♥




Здравейте,момичета! Днес искам да ви представя една палитра която обожавам! А именно палитрата Pretty Rich от Too Faced .Имам я вече от няколко месеца а количеството и качеството са страхотни и ще ги ползвам още доста дълго.Ще започнем от опаковката:Страхотна опаковка в бебешко розов цвят с златни елементи.Отзад са описани всички цветове както и съставът им.А вътре може да открием малка листовка с различни комбинации от цветовете за това как може да ги съчетаваме!След това идва и ред на самата Палитра.Много луксозно се усеща ,на допир е много приятна.Отзад на гърба е описано как да се използва за най-добри резултати!Отпред има едно мъничко златно сърчице(бутонче)което като натиснете и се отваря палитрата.От едната страна  имаме огледало(много голям плюс е когато палитрите имат огледала) и отстрани покрай него е гравирано логото на Too Faced покрито с кадифе. А от другата страна на палитрата имаме 16  ултра луксозни нюанса на ярки блясъци,кремави матове,разкошни блясъци и скъпоценни перли могат да бъдат слоени по безкрайни начини!Четирите сенки с пресован гел в формата на диамант са специално създадени,за да сведат до минимум отслабването на блясъка,така че очите ви да останат ослепителни със спираща дъха интензивност. Започваме с


1вия DIAMONDS 4 BREAKFAST-Много красив Glitter цвят.Внего има мнлки сиви блестящи частички който според светлината си менят цвета.



2рия е ITS DESIGNER!Цвят МАТТОВ слонова кост.Според мен може да се нанася както във водната линия на окото когато искаме да уголемим оптически окото така и като първи основен цвят и след това да надграждаме с друг нюанс.Изключително нежен и женствен цвят.


3тия FANCY THAT -Много деликатен кафяв МАТОВ цвят.На кожата нанесен стои много classy.За ежедневен грим е перфектен.Може самостоятелно да го нанесете с една очна линия,може и да надградите с по-тъменн цвят.


4тия  FILTHY RICH -Този цвят е Блестящо тъмно златно шампанско.На слънчева светлина е божествен.Една очна линия е напълно достатъчна!


5тия CLUTCH YOUR PEARLS -Този цвят е БЛЕСТЯЩО ХОЛОГРАМЕН.Бял е но когато го нанесете на клепача според светлината стои нежно розов.Подходящ е за нанасяне в началото на окото.


6тия PRINCESS CUT -БЛЕСТЯЩ ХОЛОГРАМЕН РОЗОВО ЗЛАТЕН нюанс!Страхотен мек и ослепителен цвят,а нанесен на окото стои като приказка!


7мияDIAMOND GLITTERATI -Диамантено розов GLITTER цвят.Страхотна пигментация нанесен с пръст върху клепача придава заслепителен резултат.Това бе първият цвят който пробвах от палитрата.


8мия HIGHLY SELECTIVE - Нежен кадифен БЛЕСТЯЩ цвят.Може също да се нанесе в средата на клепача за повече интензивност на цвета.


9тия FLUENT IN DIAMONDS -GLITTER цвят!Мек,златист създаден за една изключително стилна GOLDEN визия.Сам по себе си е самодостатъчен нанесен този цвят.


10тия ITS CASHMERE -Както и от неговото заглавие този кашмирен светло кафяв цвят е разкошен за ПРЕЛИВАНЕ в сгъвката на окото.Подходящ за една NUDE визия.


11тия DONT CARAT ALL -Отново имаме златистено БЛЕСТЯЩ нюанс.Придава лек блестящ ефект като златен пясък.


12тия OH,THATS RICH! - МАТТОВИ тъмно кафяви сенки подходящи за една по изразена визия.С него може също да се подчертае окото от долния клепач за по-изразителен поглед.



13тияCOAL UNDER PRESSURE - Много НАСИТЕНО  БЛЕСТЯЩО черен цвят.Този цвят има блестящи частици в себе си които когато се отразяват може да изглеждат сиви или сини.Страхотен,подходящ за опушена вечерна визия.


14тия SILVER SPOON - Тъмно сребърен  БЛЕСТЯЩ цвят.Отново е подходящ за вечерен грим,има много финни сиви частици които го карат да заблести.


15тия SET THE JEWEL TONE -СИНЬО-ЛИЛАВ ОТРАЗЯВАЩ се цвят.В комбинация с  COAL UNDER PRESSURE и DIAMOND LIFE погледа става неповторим.


16тия DIAMOND LIFE -Този цвят е GLITTER.Частиците в него които отразяват светлината БЛЕСТЯТ в различни цветова.Бих го определила като цвят UNICORN.Пленителен както и самостоятелно нанесен така и е подходящ в началото на окото.За по-добра интензивност на сянката можете да нанесете коректор или основа за сенки и резултатът ще е УАУ!



Е, мили дами това беше моята палитра PRETTY RICH от Too Faced в която съм влюбена.Закупих я от магазините на  SEPHORA.Няма смисъл да пиша  за пигментацията на всичките 16 цвята сенки мисля че е очевидна.Препоръчвам ви я с две ръце!!Ако имате възможност отидете и я погледнете ♥


Ако имате някакви въпроси,можете да ми ги зададете в коментарите,ще се радвам да ви отговоря!Пожелавам ви приятен и изпълнен с усмивки ден!


Можете да ме последвате в другите социални мрежи:

Инста: cvetelina_bojidarova
Фейсбук: cvetelina_bojidarova
ТикТок: cvetelina_bojidarova


#blog #blogpost #influencer #new #toofaced


ЦЕЛУВКИ.