Пропускане към основното съдържание
https://u.pcloud.link/publink/show?code=kZkK3MVZBCOoN0BV8MRkbcvjdUsJYuwg9Rw7

Bioderma Photoderm Max Слънцезащитен прозрачен спрей SPF50+

Слънцезащитния прозрачен спрей на френската марка Биодерма от серията Photoderm Max представлява продукт, който предлага много висока фотозащита SPF50+ . 


Той съдържа специалния патент CELLULAR BIOPROTECTION®*, който предлага перфектна за­щи­та на ко­жа­та. Подходящ за чувствителна кожа и може да се използва за лице и тяло. 

Продуктът е хипоалергенен, некомедоногенен и не съдържа парабени. Спреят е свеж, фотостабилен, водоустойчив, с добра толерантност и и приятен аромат. Предлага се в удобен флакон от 150 мл.


👍
►Продуктът се използва за лице и тяло.
►Нанася се върху суха или мокра кожа.
►Напръсква се равномерно и обилно на разстояние 20 см от кожата, преди излагане на слънце (с намаляване количеството на продукта върху кожата, намалява нивото на защита).
►За лицето се напръсква в ръцете, след това се разнася.
►Нанася се често преди и след плуване, бърсане с кърпа или спорт. 

Използвате ли някакъв слънцезащитен спрей,или по скоро не?Обичате ли да се излагате на слънце или сте през повечето време под чадър/шапка?

Здравейте,казвам се Цветелина,и тук ще си говорим за: мода,грим,лайфстайл,рисуване,готвене и мн други теми.Ще ви споделям моето мнение относно различни продукти(дали съм доволна от тях/или не ).Надявам се заедно да черпим вдъхновение един от друг♥

Коментари